Zin in Kerst – Catharijneconvent

Ga mee op reis deze kerstvakantie! In Museum Catharijneconvent kun je mee op een hele leuke reis. Samen met Jozef en Maria, de herders en de drie koningen ga je op weg naar de stal. Ontdek wat ze mee hebben op reis, en welk vervoer ze gebruiken.

Reizen lastig dit jaar? Niet in Museum Catharijneconvent! Daar komt een prachtig verhaal tot leven in een reis die start met een sfeervolle kerstvertelling. Daarna ga je op pad met je eigen reisgids. Onderweg kom je langs allerlei haltes waar van alles te doen is. Deze reis is leuk voor de hele familie, vooral voor met kinderen tot 8 jaar. Een mooi uitstapje in de kerstvakantie!

De mega grote Napolitaanse kerststal
Met elkaar haltes langs geweest? Dan ben je bijna aan het einde gekomen van je reis. Maak je op voor de grote finale: de mega grote Napolitaanse kerststal! Bewonder de gigantische kerststal in een prachtig decor. Het lijkt wel een complete stad! Je ziet bijna niet meer waar Jozef, Maria en het kindje zijn. Kom meezoeken in deze achttiende-eeuwse kerststal uit Napels!

Praktisch
Wanneer:
24 dec 2021 – 9 jan 2022, alle dagen behalve op Nieuwjaarsdag.
Tijden: Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur; Weekend, Eerste en Tweede Kerstdag: 11.00 – 17.00 uur
Waar: Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38 3512 PH Utrecht
Reserveren: Het is nodig om vooraf uw tijdslot voor een gezinsticket te reserveren. Dit kan binnenkort via de reserveer knop rechtsboven op deze pagina.
U kunt alleen reserveren voor uw eigen huishouden. Houd er rekening mee dat een bezoek aan Zin in kerst! circa een uur duurt.
Prijzen: Kinderen t/m 17 jaar gratis; Volwassenen €5,00 (museumkaart geldig)

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!