Sufi Trail: van Heiloo en Egmond

De Drie Bronnen Pelgrimsroute is een pelgrimsronde van 22,6 km die gestart kan worden in Heiloo of op andere plaatsen op de route. 

De pelgrimsroute van de Sufi Trail in Heiloo en Egmond is voor het grootste gedeelte gemarkeerd met de bekende Sufi Trail sticker. Zijn hoed wijst de richting aan. In het pelgrimsboek “40 dagen van Heiloo en Egmond” is een gedetailleerde kaart toegevoegd met uitleg bij de verschillende bezienswaardigheden.

De drie heilige bronnen van Heiloo en Egmond hebben ieder hun verhaal. De legendes lijken op elkaar en daarom worden de putten op de Sufi Trail met elkaar verbonden.

De wandelgids “Drie Bronnen Pelgrimsroute” is alles in een. Het is een persoonlijk dagboek, van jou beleving, stempels, pelgrims personalia en inspiratie teksten voor alle 40 wandeldagen. Een pelgrims wandelgids die je de weg wijst door een prachtig stuk in Noord Holland.

Het betreft achtergrondinformatie, de route, uitdagingen en plaats om stempels te verzamelen. In andere woorden, alles wat je moet weten in één gids. Het geïllustreerde boek is zeker de moeite waard om mee te nemen tijdens de wandeling.

De Sufi Trail Challenge daagt je uit deze wandeling 40x te maken. Uiteindelijk heb je na de 40 wandelingen een mooie herinnering voor later. Bovendien is er een kans dat je nog bijzondere onverwachte momenten tegen komt.

Wandelen met een groep

Elke zaterdag start om 9.45 uur vanaf het station Heiloo een groepswandeling. De ongeveer 18 km van de Sufi Trail Drie Bronnen Pelgrimsroute worden in een ontspannen sfeer gewandeld. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden op de Adelbertusakker. De route voert langs de drie heilige putten, drie kloosters, 2 labyrinten en mooie landschappen.

Elke zaterdag ben je van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Het wordt op prijs gesteld wanneer u zich aanmeldt via het e-mailadres: sufitrail@gmail.com of stuur een bericht op via contact.

Meer informatie via sufitrail.nl

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!