Stiltewandeling

Nieuw Sion biedt een programma aan dat diepgang heeft, maar dat tegelijk afwisselend genoeg is om een brede groep mensen aan te spreken. Van wandelen in stilte tot bidden in een groep – of andersom. Een creatieve retraite. Bezinningsdagen. Kortom: er is veel te doen.

Zoals een stiltewandeling, elke maand weer. Op elke tweede zaterdag lopen we in een groep naar Sion toe, vanaf een mooie boerderij in de omgeving. Wandelend door de prachtige bossen van Averlo proberen we innerlijk stil te worden, waarbij we ons laten inspireren door de omgeving, een inspirerende tekst of een intrigerende vraag.

Wandel je met ons mee? We vertrekken op 13 oktober om 11.00 uur vanaf boerderij Erve Kleinveldhuis aan de Veldhuizerdijk 1 te Diepenveen. De tocht naar Nieuw Sion duurt ongeveer vijftig minuten. Om 12.00 uur houden we een korte viering in de kapittelzaal of de abtskapel. Aansluitend lunchen we samen (neem je eigen boterham mee, wij zorgen voor koffie en thee). De wandeling terug naar het startpunt staat in het teken van ontmoeting, maar je mag die ook in stilte lopen. Rond 14.00 uur nemen we afscheid van elkaar.

Overzicht
Lengte: 7 kilometer, beter gezegd:  3,5 heen, 3,5 terug. Met een stop van ruim een uur in de abdij.
Kosten: vrijwillige bijdrage (onkosten en gebruik van de kapel)

Aanmelding: Via de website