Ruïne Sessie Open einde van je verlangen – Thomas Quartier osb

“Ruïnes ademen het open einde van ons verlangen”, onder dat motto kwam Thomas Quartier naar de ruïne-sessies. Broeder Thomas is monnik van de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de KU Leuven.

Zie en luister hem teksten uit zijn boek reciteren, Gregoriaans zingen en altblokfluit spelen. “Laat de ruïne tot leven komen”, zegt broeder Thomas. Laat je ontvoeren in een spiritueel artistieke wereld – juist in dagen van crisis!
Meer informatie over het boek
Live poetry & music filmed by Paul van Druten

God – open einde van mijn verlangen:
Moge ik altijd weer ruimte maken in mijn hart Opdat ik dichter bij mijn innerlijk kan komen
Waar ik thuis hoor.
Moge ik steeds opnieuw liefde voelen
Opdat ik alle afwezige dierbaren nabij ben
Die ik in verbondenheid mis.
Moge ik grenzeloze compassie vinden
Opdat zij die lijden verlichting ervaren
En zij die werken kracht.
Ik voel mij geborgen in mijn verlangen
Dat vorm en betekenis geeft, juist in moeilijke dagen Waarvan ik het open einde God mag noemen.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!