Retraitedag Stilte beleven: een andere weg

Op maandag 6 januari is iedereen van harte welkom op de retraitedag Stilte beleven georganiseerd door de werkgroep Retraites van Klooster Nieuw Sion.
Het thema van deze dag is: een andere weg.

De verwondering om het Kerstkind is al een herinnering, het nieuwe jaar is begonnen en de goede voornemens zijn gemaakt. Tijdens deze retraite nemen we de tijd om nog even een pas op de plaats te maken. We nodigen je uit om stil te worden op Klooster Nieuw Sion, te kijken naar wat belangrijk voor je is en van daaruit te kijken naar de weg die voor je ligt: dezelfde weg waar je op loopt, of toch een andere weg?

Wil je een dag de stilte beleven en ervaren wat dit met jezelf doet? Wil je een dag weg van de drukte en dagelijkse beslommeringen van alledag en je bezinnen op wat voor jou belangrijk is?  Meld je dan aan voor deze retraitedag. Een dag waarin aan stilte invulling wordt gegeven om dichter bij jezelf te komen en daarna geïnspireerd weer op weg te gaan. Lectio Divina, meditatie, creativiteit, getijdengebeden en rondwandelingen in en om het klooster helpen hierbij.

Praktisch

Datum: 6 januari 2020
Tijd: 8:00 uur start en eindigen rond 20:00 uur
Kosten incl. ontbijt, lunch, warme maaltijd: € 60,-
Overnachting ervoor of erna: € 50,= p.p.p.n., apart bij de aanmelding vermelden.
De groepsgrootte is maximaal 15 deelnemers.

Aanmelden: via deze link

Deze retraitedag krijgt – bij voldoende deelname – een maandelijks vervolg. Op 3 februari is de volgende.

Afbeelding: pasja1000 via Pixabay

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!