Radiospotjes Klooster! brengen luisteraars in beweging

Bij ons thuis staat de radio nog vaak aan. Niet op de landelijke zenders, maar met afstemming op de regionale zender. Dat is bij ons RTV Utrecht. Ik kan inmiddels dromen hoe de programmering klinkt, vooral in de vroege uren van de dag. Ik lees de krant met Utrechtse berichten op de achtergrond en ik voel me daar behaaglijk bij. Maar deze week kreeg dat goede gevoel er een enorme dimensie bij: ik hoorde ineens die warme stem van Gerard Oonk; rust, stilte en eenvoud, als je anders wilt leven, lees dam het magazine Klooster! Voor meer informatie: ga naar kloostermagazine.nl

Als lezers van deze nieuwsbrief of column zich afvragen of zo’n spotje werkt, dan kan ik hun naar eer en geweten zeggen: ja. Zeker nu er bijna 900 spotjes op alle regionale zenders van Nederland worden uitgezonden. In alle streken, van het hoge noorden tot het diepe zuiden, van het groene oosten tot het dichtbevolkte westen, de spotjes klinken overal. En de respons is groot, want de mensen die deze oproep horen zoeken daarna kloostermagazine.nl op. Ze geven zich op voor de nieuwsbrief, ze lezen die brief opvallend goed, ze klikken artikelen aan en ze abonneren zich op het magazine dat vier keer per jaar verschijnt. We groeien langzaam door naar de volgende mijlpaal.

Maar we zijn er nog niet. Daarom doe ik in deze korte weekbrief de volgende oproep: word ook abonnee van Klooster en meld u via de website van kloostermagazine.nl aan voor een abonnement. Als u zich dezer dagen abonneert voor vier nummers en 35 euro in totaal, ontvangt u twee cadeauboekjes gratis. Dat is een mooi boekje rond Maria die de knopen in het leven ontwart en een minstens zo mooi boekje over bidden. Die ontvangt u gratis als u zich abonneert of dit abonnement cadeau geeft aan familie of vrienden. Wacht niet, doe het vandaag: word abonnee van Klooster! En druk die knop abonneren in op de website van kloostermagazine.nl. Zo’n abonnement is ook een mooi cadeau voor de komende feestmaanden.

Leo Fijen

Maria die de knopen ontwart bevat vitaminen voor de ziel, aangereikt door paus Franciscus. Drie devoties doen hem spiritueel goed en kunnen ook ons inspireren. De eerste is zijn grote devotie tot Maria die de knopen ontwart. De slapende Sint Jozef kan ervoor zorgen dat we van slapeloze nachten verlost worden. Het pauskruis met de Goede Herder is een appel en opdracht: We mogen niemand verloren laten gaan.
Zo krijgen we van de paus drie extra vitaminen voor onze ziel.

 

Wie nu abonnee wordt van Klooster! krijgt dit boekje cadeau, samen met het inspiratieboekje Bidden.

 

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!