Muziekalbum van de zusters clarissen

Vorige week vertelde Leo Fijen al in zijn weekbrief over het nieuwe album van de zusters clarissen in Megen.
Dit album, op een usb-stick, is de opvolger van hun Clara-cd en Franciscus-cd. Die cd’s zijn lang meegegaan, maar inmiddels al enige tijd (bijna) uitverkocht. De gasten en vele anderen bleven vragen naar een mogelijkheid om thuis mee te kunnen bidden en zingen en dat heeft de zusters er toe gebracht een nieuw album op te nemen.

Dit album, Ons lied Gods Adem, staat dus in een traditie en is toch nieuw. Ze kozen omwille van de duurzaamheid niet meer voor een cd in plastic hoes, maar voor een bamboe usb-stick in kartonnen omslag. Ook inhoudelijk is er een verandering: in dit album vindt u geen franciscaanse morgen- of avondviering meer, maar gezangen en muziek voor de ochtend, middag en de avond. Dat maakt Ons lied op God Adem veelzijdiger voor het gebruik.

De zusters zeggen hierover:

We hopen dat dit nieuwe album u de kans geeft in uw eigen situatie en op de tijd die u schikt aan te sluiten bij ons gebed en thuis te komen in de liefde en ruimte van God. We zingen ons lied immers op zijn Adem, het is zijn Geest die in ons ademhaalt en ons een nieuw lied in de mond legt. En het is diezelfde Geest die ons zingend en biddend verenigt, over alle afstanden van tijd en plaats heen.

In de webwinkel verkrijgbaar voor € 19,50 via de link: muziekalbum

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!