Museum Krona – Kerstwandeltocht

In samenwerking met de buurtverenigingen heeft Museum Krona een prachtige kunstroute uitgezet, waarbij een selectie van Krona’s kunstcollectie de komende weken staat te schitteren op de vensterbanken van de buurtbewoners. Lever je je routekaart weer in? Dan staat er een welverdiende kop koffie (of een glaasje limonade en een lekkere verrassing voor de kids!) klaar in museumcafé de Refter.

Je kunt de routekaart vanaf maandag 18 december downloaden via de website of ophalen in Museum Krona (openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur). Vanaf maandag 18 december staat alles klaar om de kunstroute te bewandelen. Wil je de route automatisch via de mail ontvangen 18 december, laat dan hier je e-mailadres achter.

Lever je je routekaart bij het museum in? Dan staat er een welverdiende kop koffie (of een glaasje limonade en een lekkere verrassing voor de kids!) klaar in museumcafé de Refter.

Voor alle enthousiaste kinderen die meelopen, hebben we een speciale kerst-speurtocht in de route opgenomen. Ga op zoek naar de letters die achter de ramen verscholen zijn en vind het woord dat we zoeken! Extra leuk: vul naast de oplossing ook even je gegevens in op de routekaart, want we verloten onder alle kinderen namelijk één Museum Kidskaart! Daarmee kun je een heel jaar lang gratis een bezoek brengen aan meer dan 500 musea in Nederland. Hoe leuk is dat?!

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!