Meerdaagse Kloosterretraite Op adem komen

Nu de Coronamaatregelen versoepeld worden gaan ook de kloosters weer open. Klooster Huissen start o.a. met een individuele retraite in het klooster om te reflecteren op de coronaperiode en vervolgens vooruit te kijken. Wellicht ontstaan door de crisistijd nieuwe inzichten en daardoor nieuwe kansen?

Het Coronavirus heeft ons leven bepaald in de afgelopen tijd en het zal nog lange tijd een rol spelen in ons leven en in onze maatschappij. Het virus leidde tot zorg, angst en verdriet en ook tot rigoureuze maatregelen, maar ook tot nieuwe verbondenheid en oog voor elkaar.

Nu we weer naar buiten kunnen is het tijd om te reflecteren op deze periode en weer innerlijke rust en vertrouwen te ervaren. Het is ook het moment om stil te staan bij de toekomst en om keuzes te maken voor de komende tijd. Welke dingen wil je vasthouden en welke dingen wil je anders blijven doen. Welke keuzes maak je na het coronavirus, want deze crisistijd is ook een kans om anders verder te gaan.

We nodigen u uit om een paar dagen op adem te komen in het klooster voor een individuele retraite en te bezinnen op de crisis en de kansen. U heeft een eigen kamer en kunt deelnemen aan de dagelijkse vieringen en meditaties in het klooster. Elke dag ontvangt u een inspirerende tekst. Er is de mogelijkheid voor een gesprek met de begeleider en verder is er ruimte voor eigen invulling. De maaltijden zijn gezamenlijk.

Praktisch:

Data: Er zijn verschillende data voor deze retraite: 8, 15 en 21 juni, 24 juli, 9 augustus
De retraite duurt van maandag tot en met donderdag

Kosten: Inclusief 1pk  € 349,-

Meer lezen, ook over het coronaprotocol en aanmelden

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!