Magazine: De missionaire parochie

Meer dan twee jaar hebben we op hem moeten wachten, father James Mallon, de priester die wereldwijd met zijn boek (Als God renoveert, de parochie van onderhoud naar bloei) en lezingen de ogen en harten van velen opende: we zijn leerling van Christus en hebben als opdracht te getuigen en anderen tot nieuwe leerlingen van Christus te maken.

Tijdens de conferentie in Breda heeft fr. James Mallon enkele inleidingen gehouden over onder andere visie, leiderschap en de heilige Geest. Voor wie het gemist heeft, of juist voor wie het nog eens wil horen, volgen in het magazine delen uit die inleidingen. “Hoop is de basis van passie, en passie is de basis van elke visie.”

Lees het verhaal van James Mallon, ervaar de getuigenissen, geniet van de foto’s, proef opnieuw de seminars, laaf je aan de tips en lessen uit het veld.

 

Father James Mallon is bisschoppelijk vicaris voor parochievernieuwing en leiderschapsondersteuning voor het aartsbisdom Halifax-Yarmouth in Canada. Hoewel hij geen pastoor meer is van de Sint-Benedictusparochies in Halifax, is hij nog steeds sterk verbonden met deze gemeenschap. Father James heeft het Divine Renovation pastoraat ontwikkeld, een methode voor opbouw van een levendige missionaire kerkgemeenschap. Hij werd in Schotland geboren, verhuisde in 1982 naar Canada en werd in 1997 r.k. priester gewijd.

Het Magazine De Missionaire parochie verschijnt in mei en is nu al, voor € 10 te bestellen bij Adveniat.

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!