Lekker stil – podcast serie

“Proef de stilte” is de slogan van het Trappistenbier gebrouwen door de monnikken van Koningshoeven. In deze podcast aflevering praat Anne Stael met broeder Jakobus over hoe het is om in de stilte te leven. Hij vertelt over de magie van de ochtendstilte, de stilte tijdens het kaasmaken en hij eindigt met mooie tips voor stilte in het dagelijks leven.
De stilte in het Trappistenklooster by Lekker Stil | aflevering 6 | Interview Anne Stael

Lekker Stil is een fascinerende podcast serie over de stilte. Praten over de stilte geeft een intiem inkijkje in iemands leven. Broeder Jakobus praat over het proeven van stilte in abdij Koningshoeven; Thomas Quartier neemt ons mee naar zijn dagelijks “stilte labaratorium”;  De ontwerper van de stilte coupé van de NS vertelt haar visie.

In de serie praat Anne Stael niet alleen met uiteenlopende interessante mensen over de stilte, je kan ook naar de stilte luisteren. Op elke plek heeft ze een uur stilte opgenomen. Elke stilte heeft zijn eigen kleur, achtergrond geluid en is daarmee echt uniek. Een zeer creatieve aanvulling op de interviews, en aanstekelijk om jouw stilte ook op te nemen!

Afbeelding: Logo podcast serie Lekker Stil

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!