La Trappe-monniken dragen G-Star habijten

De monniken uit de abdij waar het beroemde bier La Trappe wordt gebrouwen zijn in een stijlvol, nieuw en duurzaam ‘jasje’ gestoken. Zij dragen habijten die zijn ontworpen door het designteam van denimmerk G-Star RAW.

Na Max Verstappen en rap-icoon Snoop Dogg is nu ook trappistenbroeder Isaac van abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot een uithangbord van jeansmerk G-Star RAW. G-Star en de monniken vonden elkaar een gedeelde visie: duurzaamheid en klimaatbeheersing. In zijn habijt van gerecyclede denim draagt hij letterlijk uit waar hij voor staat: een wereld die nog langer mee moet.

Het habijt is gemaakt van Cradle to Cradle Gold Certified® denim. Deze stof voldoet aan de wereldwijde standaard voor producten die veilig, circulair en verantwoord zijn gemaakt. Hierdoor sluiten de habijten naadloos aan bij de filosofie van de monniken, het trappistenbier en die van G-Star.

Bekijk hier het filmpje op de site van Brabants Dagblad, waarin broeder Isaac vertelt over het waarom van zijn nieuwe habijt.

En zie hieronder het filmpje dan G-Star uitbracht.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 35!