Kloosterfestival: Winter Experience

Wil je Oud & Nieuw op een bijzondere manier beleven? Je bent welkom op het Kloosterfestival.

Van vrijdagmiddag 31 december tot en met zondagmiddag 2 januari, nemen we je mee in het ritme van het klooster, met als basis de dagelijkse gebedsmomenten. In de donkerste dagen van het jaar is Nieuw Sion een huis vol warmte en gezelligheid, maar natuurlijk ook een oase van rust. We nemen tijdens dit festival bewust de tijd om stil te staan bij het jaar dat achter ons ligt en vieren samen een nieuw begin. Ontmoeting, gezelligheid, workshops en muziek, maar natuurlijk ook verstilling en vertraging staan centraal tijdens deze unieke Oud & Nieuw editie van het Kloosterfestival.

Een heel weekend lang leven op het ritme van vier getijdengebeden, ‘Ora et labora’ proeven van het kloosterleven, en genieten van het samen zijn in de kloosterkroeg met muziek en warmte van een vuurtje. Tijdens het weekend ontmoet je elkaar maar ook religieuzen en mensen die op Klooster Nieuw Sion een toegewijd leven leiden. Ze staan altijd open voor je vragen of een gesprek. Dit jaar starten we op Oudjaarsdag natuurlijk met een oliebol en heten we jullie om 15.00 uur welkom. Het belooft een bijzondere editie te worden: de eerste keer dat we oud en nieuw samen met jullie mogen vieren.

Het programma vind je binnenkort op de website van Nieuw Sion. In de loop van de komende weken kun je daar steeds weer nieuwe informatie vinden. Aanmelden is al mogelijk via deze link.  Daar vind je ook meer informatie.

Het Kloosterfestival richt zich op bezoekers in de leeftijd van 19 t/m 39 jaar.

 

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!