Kerstmarkt in Abdijwinkel Egmond

De kerstmarkt is in volle gang en mag een groot aantal klanten verwelkomen in de abdijwinkel. Van kaarsen tot kerstkaarten en van kerststallen tot engeltjes in alle soorten en maten, je kunt het er allemaal vinden. Voor jong en oud is er iets van uw gading bij en voor de allerjongste ligt er een presentje onder de kerstboom.

En hoe prachtig mooi is de kerstgroepententoonstelling in de nieuw winkelruimte. Wat eens magazijnruimte was en kantoor, is nu getransformeerd in 60 vierkante meter extra winkeloppervlak. Een bevriende gerenommeerde binnenhuisarchitect heeft om niet het ontwerp gemaakt en verschillende handige vrijwilligers van de tuinploeg hebben de verbouwing gerealiseerd. Het is een verrijking voor de abdijwinkel en maakt dat de kerstgroepen permanent tentoongesteld kunnen worden.

En hoe comfortabel is het om voor of na het winkelen een drankje te gebruiken of een versnapering te nuttigen in de Gasterij? In het sfeervol gerestylede restaurant is het goed toeven te midden van de wisselende exposities van veelal bekende kunstenaars.

De kerstmarkt is nog geopend tot en met 6 januari 2022 geopend. U bent van harte welkom tussen 10.30 uur en 16.30 uur in de Benedictushof, Vennewatersweg 27a Egmond-Binnen

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!