Hof van Lof – Seizoensopening

Het nieuwe seizoen van de Hof van Lof begint dit jaar op vrijdag 14 april om 14.00 uur. met een inleiding onder de titel “Franciscus”, ‘over vrede en behoud van de aarde en heelheid van de schepping’ en wordt gepresenteerd Loek Bosch ofm en Willem Quist ofs.

Weet u van harte welkom!

Praktisch:
Datum: vrijdag 14 april
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Deelname is gratis (maar giften zijn altijd welkom…)
Vooraf aanmelden is noodzakelijk, via: rondleidingen@hofvanlof.nl

 

Op 15, 22 en 29 april is er een Scharrelmiddag

Op deze middagen is tuin van 14.00 uur tot 16.00 uur open voor bezoek. Er zijn twee gastvrouwen aanwezig, die u ontvangen met koffie en thee en u informatie geven over de tuin. Er is een tuingids beschikbaar waarmee u zelf vrij uw weg kunt zoeken door de tuin. Voor de scharrelmiddagen hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

 

Wilt u liever een rondleiding?
Dat kan op 21 en 28 april.
Rondleidingen vinden gewoonlijk plaats op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Met een presentatie wordt in het eerste uur uitleg gegeven over het ontstaan en de indeling van de tuin en de betekenis van de bloemen en planten. Daarna verkennen we in het tweede uur door middel van een rondleiding. Zowel in het eerste als in het tweede deel hoort u bovendien een aantal verhalen, die ontleend zijn aan de folklore, de volksfantasie, maar ook aan de Bijbel. Tenslotte volgt een korte gezamenlijke afsluiting, waarbij ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Als het regent, wordt het binnenprogramma uitgebreid met extra verhalen.

Voor de rondleidingen dient men zich aan te melden via: rondleidingen@hofvanlof.nl

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!