Hoe blijf jij op koers – Lichtvoetig weekend 2022

“Wat je houvast is, blijf daaraan vasthouden; wat je doet, blijf dat doen en laat dat niet los maar ga met snelle stap en lichte tred zonder je voeten te stoten, zodat je stappen ook het stof niet opwervelen.”

~ Clara van Assisi

Wat verwacht ik van mezelf? Welk deel daarvan is door mijzelf bepaald en welk deel door mijn omgeving? Heb ik een eigen koers of raak ik deze steeds kwijt? Volg ik de gebaande paden, of bepaal ik zelf waar ik heen ga? Door wie of wat laat ik me afleiden van mijn koers? Dit weekend gaan we op zoek naar jouw koers. Door gesprek, stilte en creatieve werkvormen proberen je je koers terug te vinden of te bepalen. Neem een voorwerp, tekst, lied of afbeelding mee van iets dat jou helpt herinneren wat je koers is of waar je naartoe zou willen. Dit voorwerp wordt het vertrekpunt om anderen en jezelf te ontmoeten.

Dit jaar is het weekend in Stadsklooster San Damiano in Den Bosch. Je bent vrijdag 27 mei welkom tussen 19:00 en 19:30 uur. Het weekend eindigt zondagmiddag rond 15:30 uur. We volgen het leefritme van de kloosterlingen in maaltijden en gebed en hebben daarnaast ons eigen programma. De kosten bedragen € 70,- bij een minimuminkomen. Bij een modaalinkomen is dat € 80,- en bij een bovenmodaal-inkomen is het € 90,-.

Voor mensen van 25 t/m 45 jaar

Voor vragen en inschrijven (uiterlijk 13 mei) kun je mailen naar lichtvoetigweekend@gmail.com.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!