De weg van het hart

De weg van het hart, is het levensverhaal over één van de grote spirituele voortrekkers van onze tijd, André Louf.

Op jonge leeftijd abt geworden van het trappistenklooster De Katsberg in Noord-Frankrijk reikte zijn invloed veel verder dan deze abdij. Met zijn boeken wist hij zijn verlangen naar God en zijn zoektocht naar het geheim van het leven te delen met velen in de wereld. Hij bezat het talent om zijn ervaringen in woorden te vertalen die aansloten bij levens van mensen die niet in zijn abdij woonden. André Louf deelde zijn innerlijk avontuur als Godzoeker met de pelgrimage van ieder mens. Daarom sprak hij met zijn boeken zo velen aan.

Er is in Nederland en Vlaanderen geen theoloog, geen kerkelijk werker of priester, geen vrijwilliger in parochies die geen boek van André Louf in de boekenkast heeft staan. En iedere volger van André Louf leefde met hem mee op de laatste etappe van zijn leven: die als kluizenaar in de Provence. Daar bracht hij de laatste tien jaar van zijn leven door, in eenzaamheid, levend van zijn verlangen om God nog meer te naderen.

De biografie van de hand van Charles Wright, schetst een ontroerend portret van deze grote monnik en auteur, André Louf.

Wilt u dit boek bestellen, dan kan dat via onze shop.