Franciscaanse Stille Retraite bij de Zrs. Trappistinnen in Brecht

Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven. Tijdens deze zesdaagse retraite zijn er geen conferenties; de stilte staat centraal.

Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en eucharistievieringen.

Je kunt alleen deelnemen als je je voor alle zes dagen inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weggaan, schrijf je dan in voor een van de andere stille retraites.

Het is heel belangrijk je goed te informeren over wat de retraite inhoudt. Daar kun je meer over te weten komen op de website van de Franciscaanse Stille Retraites: www.stilleretraites.nl. Enkele ervaringen en indrukken van andere retraitanten kunnen je een idee geven hoe een retraite kan werken. Op de site kun je meer te weten komen over de opzet van de retraite, de begeleiders en de locatie.

Plaats: Abdijlaan 9,  2960 Brecht, België.

Data: maandag 9 – zondag 15 november 2020

Begeleiding: Kok Klever, Antoinette van Gurp

Kosten: – € 450,- (A-tarief, is kostendekkend);
– € 390,- (B-tarief voor een bruto-inkomen tussen €1400,- en €1.616,- per maand);
– € 300,- (C-tarief voor een bruto-inkomen tot €1400,- p.m.).

Meer informatie en aanmelden: via deze link.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!