Festival ‘Ik verlang ten diepste’

Vang deze nazomer je verlangen tijdens Festival ‘Ik verlang ten diepste’. We zijn te gast op het prachtige Klooster Nieuw Sion in Diepenveen waar 130 jaar lang broeders zelfreflectie en -onderzoek deden. Nu is het jouw beurt!

Sla je tentje op in de boomgaard, ontmoet nieuwe mensen, ervaar het eeuwenoude ritme van het kloosterleven, laat je inspireren tijdens TED-talks en ontdek en onderzoek zo je diepste verlangen.

En dit alles in festivalsfeer! Denk kampvuur, fijne muziek, goede gesprekken, lekker en goed eten (grotendeels uit de grote moestuin) en drinken, met elkaar de handen uit de mouwen steken…en nog veel meer. Kortom een weekend voor jou!

Voor wie
Mensen die zelfkritisch kunnen/durven zijn : )

We verwachten een leeftijdsgroep van 30 tot ca. 55 jaar, maar ben je niet precies deze leeftijd maar voel je je nog wel zo jong? Wees welkom!

Praktisch

Datum en tijd: 15 september 2023 15:00 uur – 17 september 2023 14:00

Locatie: Nieuw Sion, Vulikerweg 6 , 7431 PJ Diepenveen

Kosten: De prijs voor het weekend is € 185
Dit is incl. kamperen met een tentje, programma, alle maaltijden (van vrijdagavond t/m zondagmiddag), een bierproeverij, koffie/thee bij de programma’s en water. Andere drankjes aan de bar en bijzondere koffies zijn voor eigen rekening.

Tickets: Tickets zijn verkrijgbaar via eventbrite.nl

Meer info
ikverlangtendiepste.nl

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!