De Kovel

Al bekend met het blad De Kovel? De kovel is een monastiek tijdschrift voor Nederland en Vlaanderen dat 5x per jaar verschijnt.

De Kovel is het orgaan van het samenwerkingsverband tussen Vlaamse en Nederlandse abdijen en priorijen van benedictijner- of cisterciënzersignatuur. Als publieks- en bewaartijdschrift hoopt het een vaste plek te verwerven in het hart van de spirituele beleving van zowel bewuste christenen als ernstige zinzoekers. De term ‘kovel’ – die verwijst naar het kleed dat de monniken in de bidplaats boven hun habijt dragen – attendeert immers op de mantelzorg die de benedictijnse familie verschuldigd is aan al wie op zoek gaat naar betrouwbare spirituele paden.

in De Kovel staan beschouwende artikelen waarvoor je wel even de tijd moet nemen, nieuwswaardige wetenschap, boeiende essays, spannende interviews, opiniërende artikelen, nieuwsberichten, boekbesprekingen, poëzie, foto’s te en natuurlijk inkijkjes in het leven van monniken en monialen.

De Kovel verschijnt vijf keer per jaar (januari, maart, juni, september, november). Elke aflevering telt 80 bladzijden (of meer) vol leerrijke bijdragen en informatie.

Abonneren kan via deze link.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!