Daarom blijf ik bij de kerk

Prominenten, katholiek en protestant, vrouw en man, jong en oud. Ze geloven in de toekomst van de kerk en geven daar woorden aan.

Eind januari verschijnt dit boek waarin bekende mensen uit kerkelijk Nederland omschrijven waarom zij geloven in de toekomst van de kerk.

Omdat God me daar roept • Omdat ik daar steeds hoor dat mijn leven niet afhangt van bezit, prestatie en succes • Omdat God en de geloofsgemeenschap me niet aan mijn lot overlaten • Omdat het in de kerk om rust, ruimte en diepte gaat • Omdat ik door God in de kerk geheeld word • Omdat God me in de kerk geboren heeft laten worden en ik niet anders kan • Omdat de kerk een plek is waar God me in Christus wil ontmoeten • Omdat mijn ziel het nodig heeft te worden aangeraakt door de genade • Omdat de kerk van mij een wereldburger maakt • Omdat de kerk over mij en juist niet over mij gaat, maar over de Eeuwige •

U vindt in dit boek bijdragen van

Maria de Anima Christi van Eijk | God roept, ook al willen velen Hem het zwijgen opleggen
René de Reuver | Met de kerk meer mens
Jos Moons sj | Om de rust, ruimte, eenvoud en diepte
Jacobine Gelderloos | Geloven in de dorpskerk
Isabella Wijnberg | Gods liefdevolle blik wil me genezen
Bram van de Beek | Er is niets uitdagender dan de kerk, doodzonde om die kerk te verlaten
Gerard de Korte | Via de kerk weet ik van een God die mij leven geeft en bemint
Karin van den Broeke | In de kerk ben ik geworteld
Thomas Quartier osb | Kerk is het klooster in mijn leven
Herwi Rikhof | Kerk verwijst naar het geheim van God Vader-Zoon-Geest
Aad Kamsteeg | Kennelijk heeft mijn ziel het vaak nodig door die genade te worden aangeraakt
Manon Vanderkaa | In de kerk mag ik er gewoon zijn
Chiara van Voorst | Waar het hart vol van is, loopt de mond van over
Wim Beekman | De schoonheid en de troost

 

 

Verschijnt 18 januari

Prijs: €14,95

Direct bestellen? Klik hier.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!