Crowdfunding documentaire ‘Getrouwd met Jezus’ geslaagd

Anne Mulders en Pien Veenink zijn onlangs gestart met het maken van hun eerste documentaire ‘Getrouwd met Jezus’. Een korte documentaire die gaat over het leven van de dominicanessen van St. Cecilia in Sittard.

Ze volgen in de docu zuster Theresa Anne (35). Zij ervoer al in haar kinderjaren een roeping van God en ze trad al op haar 18e in bij de dominicanessen in Nashville, Tennessee in de VS. Sinds 2014 woont en werkt ze in Sittard. Haar leven staat in het teken van haar onvoorwaardelijke liefde voor Jezus.

‘Wat ís een roeping? Hoe kun je van iemand houden die je niet écht ziet, hoort of aanraakt? Kan ieder mens dat, of is in God geloven iets wat verleden tijd geworden is? De documentaire gaat dieper in op deze vragen en laat zien wat het kloosterleven anno nu betekent, en ook wat het vooral níet betekent’, zo schrijven de maaksters.

Om deze film op het witte doek te zien verschijnen is er geld nodig. Daarom waren de filmmakers een crowdfunding gestart om bijvoorbeeld de geluidsnabewerking en kleurencorrectie goed te kunnen doen. Dankzij 120 donaties die samen € 4.413 opleverden voor Pien en Anne is de crowdfunding geslaagd.

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!