Boekpresentatie Bachs onvoltooide Passie

Op donderdag 27 februari 2020 is de presentatie van het boek Bachs onvoltooide Passie. Een spiritueel-liturgische benadering van de vier Johannes-Passionen van Johann Sebastian Bach geschreven door Ad de Keyzer en Paul Verheijen en uitgegeven door Adveniat in Baarn.

Deze presentatie – georganiseerd door het Titus Brandsma Instituut en uitgeverij Adveniat –  vindt plaats in het Academiegebouw van de Radboud Universiteit in Nijmegen, in de kapel van het Berchmanianum van 14.00 -16.00 uur (13.30 uur inloop met koffie en thee). Naderhand is er gelegenheid elkaar bij een hapje en drankje te ontmoeten in de receptieruimte 00.132.

Tijdens deze bijeenkomst zullen enkele fragmenten uit Bachs Johannes-Passion worden gezongen door Bas Ramselaar (bas) en Jasper Dijkstra (tenor), begeleid door Dirk Luijmes op  orgel en ondersteund door enkele koorzangers. Muziekjournalist  Marjolijn Sengers zal een inleiding houden over het belang van dit boek en de auteurs zullen toelichtingen geven bij de uitgevoerde fragmenten. De presentatie is in handen van Leo Fijen, directeur van uitgeverij Adveniat.

De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via onderstaande link.

Praktisch

Datum: Donderdag 27 februari
Tijd: 14.00 – 16.00 uur, 13.30 uur inloop met koffie en thee
Borrel: 16.00 tot 18.00 in receptieruimte 00.132
Adres: Kapel Berchmanianum, Houtlaan 4, 6525 XZ Nijmegen

De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden: is helaas niet meer mogelijk.

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!