Boekpresentatie Als de stilte roept – Erik Galle

Op 21 augustus wordt in de Abdij van Egmond het boek Als de stilte roept van Erik Galle gepresenteerd.

De auteur werd onlangs geïnterviewd voor Radio Maria. Beluister hier het interview.

Geluidsoverlast kennen we allemaal. Maar zou je ook kunnen spreken van ‘geluidsonderlast’ wanneer het stil is?

Veel mensen zijn er bang voor. Het is of ze aan de rand van de zee staan en met hun tenen voelen of het water niet te koud is. Het boek ‘Als de stilte roept’ van Erik Galle wil u afhelpen van die koudwatervrees. Zie het als een reisverslag over wat er gebeurt als je je begeeft in een zee die stilte is.

“Stilte leren kennen is je binnenkant ontdekken, verbondenheid op het spoor komen. Het is verder dan woorden geraken en in de buurt van God vertoeven. Het kader van de abdij, waar stilte centraal staat, is de ideale plek om mijn boek ‘Als de stilte roept’ voor te stellen,” aldus de auteur.

Erik Galle is behalve priester van het aartsbisdom Mechelen – Brussel en psychotherapeut ook redacteur bij uitgeverij Halewijn, die meer van zijn boeken (waaronder ‘Ik ben een pelgrim die de stilte als bestemming heeft’, ‘Neem niets mee voor onderweg’ en ‘In de leer bij de monnik’) heeft uitgegeven.

 

Praktische informatie

De presentatie is in handen van Leo Fijen.

Mirjam van der Vegt is één van de sprekers. Haar belangstelling voor stilte resulteerde in een eigen onderneming van waaruit zij trainingen verzorgt; zij schreef de Stiltelijn, Koester je hart, het Stiltedagboek, een Stiltetour en de eenmalige glossy Stil.

De bijeenkomst is 21 augustus van 14.00-16.00 uur.
Locatie: Abdijwinkel van Egmond, Egbertzaal. Vennewatersweg 27a 1935 BH Egmond-Binnen

Aanmelden: kan via deze link

U kunt het boek bestellen via de shop op deze website.
Prijs: € 25,50