Beweging van Barmhartigheid

De Beweging bestaat 20 jaar. Dat vieren ze op zaterdag 1 september met een feestelijk festival bij het kloosterhotel ZIN in Vught. 

Kies deze dag uit meer dan 20 lezingen, workshops, talkshows en voorstellingen. Tussendoor kun je rondneuzen op de boekenmarkt, genieten van het mooie landgoed en andere gasten ontmoeten. Beleef de veelkleurigheid van compassie, barmhartigheid en mededogen.

Het festival bestaat uit 3 rondes met telkens 7 unieke onderdelen vol compassie. Elke ronde kun je aan 1 activiteit deelnemen. Aan het begin van het festival pak je de tickets voor de activiteiten. Daarbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar er is altijd iets leuks te beleven!

Het festivalprogramma kan door omstandigheden nog veranderen. Volg de actuele programma-informatie op de website. Deelnemers krijgen uiterlijk een week voor het festival het definitieve programma toegestuurd.

De kaartjes voor het festival bedragen € 37,50, inclusief onbeperkt koffie, thee en water, exclusief andere drankjes. Donateurs van de Beweging betalen € 27,50, inclusief koffie, thee en water, exclusief andere drankjes. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de betaalwijze. Je inschrijving is definitief na betaling. Bij verhindering vindt er geen restitutie plaats. Je kunt natuurlijk wel een vervanger sturen.

Beweging van Barmhartigheid

Barmhartigheid, compassie en mededogen maken de relaties tussen mensen hartelijk, veerkrachtig, liefdevol, gul, solidair, respectvol, sportief en creatief. Een barmhartige levenshouding kun je voeden en verdiepen. Wij willen mensen in hun alledaagse beoefening inspireren en ondersteunen. Bij de Beweging ontmoet je bondgenoten die net als jij bouwen aan een mooiere, menselijkere wereld, ieder op zijn/haar eigen manier.

Klik  voor het hele dagprogramma: folder-festival-low-res