Als God renoveert – de missionaire kerk, meer dan parochie alleen

Missionaire kerk meer dan parochie alleen. Dat is de titel van de lang verwachte opvolger van de bestseller van James Mallon, Als God Renoveert.

Dit boek beleefde zes drukken, veroverde de harten van duizenden katholieken en protestanten en liet een andere wind waaien in christelijk Nederland. James Mallon werkt zijn thema: leerling van Christus zijn en nieuwe leerlingen werven in zijn nieuwe boek verder uit. Want het is niet alleen de parochie die het voortouw moet nemen. Als de missionaire parochie niet in alle geledingen van de kerk centraal staat, wordt het een moeilijk verhaal. James Mallon blijft niet steken in deze analyse, hij wijst een nieuwe weg voor christenen in deze tijd.

• www.divinerenovation.net    • www.missionaireparochie.nl

Dinsdag 24 mei is er om 15.30 uur bij boekhandel Kruispunt in Hoofddorp in de naastgelegen kerk een presentatie van het magazine en het nieuwe boek van James Mallon. Met lezingen van Eric Fennis, Harrold Zemann, Iwan Osseweijer en Tim Schilling. Zij zullen vertellen hoe je missionaire kerk kunt zijn in deze tijd. En zij ontvangen het eerste exemplaar van Magazine en het nieuwe boek van James Mallon.

 

 

Als God renoveert –
Missionaire kerk meer dan parochie alleen.

Fr. James Mallon

Prijs: € 25

bestel nu!

 

 

 

 

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!