Adventstocht bij Klooster Nieuw Sion

Op weg naar de ster

Bij het licht van honderden kaarsjes, wandelt u op 22, 23 en 24 december a.s. in een verstilde sfeer over het kloosterterrein en door de gebouwen van het klooster. Op verschillende plekken komen een kerststal, koorzang, verhaal, muziek en meer allemaal aan bod.

Bij de kapschuur is er gelegenheid om van buiten op te warmen bij de vuurkorven en van binnen op te warmen met glühwein of chocolademelk met iets lekkers. Voor de grotere trek is er ook nog erwtensoep.

Langs de levende stal met de ster, verrijkt met een bijzondere ervaring én een kerstwens, keert u weer naar huis.

Praktisch

Data: 22, 23 en 24 december

Duur: De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor volwassenen én kinderen. Houd u er rekening mee dat er van de kinderen wordt verwacht dat zij tijdens de wandeling stil kunnen zijn.

Inschrijven: is verplicht. Voor deze tocht zijn twee inschrijfmogelijkheden:

  • U vormt een groepje met uw eigen huishouden. Maximaal 6 personen. Kinderen onder de 12 jaar hoeft u niet mee te tellen.
  • Individuele inschrijving of een inschrijving als stel, en zult u ingedeeld worden in een groepje (met max aantal toegestane personen).

Op dit moment zijn alle avonden vol en kunt u alleen nog opgeven voor het eind van de middag. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met het, voor u, exacte startmoment. Want er zijn per deel meerdere startmomenten. Gezien de coronamaatregelen is het van belang dat u binnen dit tijdslot (bij groepsinschrijving met uw complete gezelschap) arriveert en ook weer meteen na het evenement naar de parkeerplaats gaat.

Kosten: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar €10,- per persoon; Kinderen tot en met 12 jaar €5,- per kind.

Aanmelden: via deze link

Vier keer per jaar een nieuwe, rijk gevulde Klooster! om even mee op adem te komen.
Nu voor maar € 45!